Ledvance Smart+ WiFi LED Strip Sun@Home Moodlight Flex 13.5W 850lm - 922-950 Afstembaar Wit | Beste Kleurweergave - IP20 (2024)

Specificaties

Algemene informatie

Artikelnummer 243069
EAN 4058075576117
Fabrikantnaam SUNATHOME FLEX 3M TW LEDV

i

Ledvance Smart+ WiFi LED Strip Sun@Home Moodlight Flex 13.5W 850lm - 922-950 Afstembaar Wit | Beste Kleurweergave - IP20 (1)Onze All-in garantie is volledig in de productprijs inbegrepen en dekt zowel verborgen gebreken als technische gebreken van het product die zijn opgetreden vóór levering. De garantietermijn verschilt per product en loopt uiteen van 1 jaar tot maximaal 7 jaar.

Lampdirect All-in garantie 5 jaar

i

Ledvance Smart+ WiFi LED Strip Sun@Home Moodlight Flex 13.5W 850lm - 922-950 Afstembaar Wit | Beste Kleurweergave - IP20 (2)Iedere lamp of armatuur is voorzien van energielabel A t/m G. Energielabel A is het meest efficiënt en G het minst efficiënt. LED verlichting is de meest duurzame verlichtingstechniek. Zelfs als LED's label E of lager hebben, besparen ze nog 70% aan energie ten opzichte van conventionele verlichting met hetzelfde energielabel. Dus waarom hetzelfde label? Om LED merken te motiveren nog duurzamer te worden.

Energielabel G

i

De levensduur is een indicatie van het aantal uur dat een product mee gaat. Het gaat hierbij alleen om de uren dat het product daadwerkelijk aan staat. Bij LED verlichting ligt de levensduur aanzienlijk hoger dan bij conventionele verlichting. LED verlichting gaat dus veel langer mee. Hoe lang je een product daadwerkelijk kunt gebruiken, ligt aan de mate van het (dagelijks) gebruik.

Levensduur (uur) 30000

Technische Informatie

i

De techniek geeft de werkingsbasis van een lichtbron aan. Het meest bekende en energiezuinige voorbeeld hiervan is LED. Andere technieken zijn onder andere halogeen, gasontlading, TL (fluorescerend) en de gloeilamp.

Techniek LED

i

Smart verlichting werkt via een draadloze verbinding. Dat kan via een Wi-Fi platform of Bluetooth. Het verschil is dat Wi-Fi bestuurde lampen een internetverbinding nodig hebben, met of zonder bridge, om de lamp via een app op jouw smartphone of tablet te bedienen. Bluetooth lampen hebben enkel een Bluetooth verbinding nodig om apparaten te kunnen koppelen.

Draadloze verbinding Wifi

i

Het wattage geeft weer hoeveel energie een LED lamp, LED armatuur of conventionele lichtbron verbruikt tijdens het verlichten. Bij LED verlichting is het aantal Watt aanzienlijk lager dan bij conventionele verlichting.

Wattage 13.5

i

Verlichting met een netspanning van 220-240 Volt kun je direct en zonder problemen op het stroomnetwerk aansluiten. Verlichting met een andere netspanning, bijvoorbeeld 12 Volt of 24 Volt, heeft een accessoire nodig: een (elektronische) transformator bij (LED) lampen of een LED driver bij LED armaturen. Let op! Een driver kan in het armatuur zijn ingebouwd.

Netspanning (Volt) 220-240

i

Wanneer je verlichting dimt, hoeft er niet het volledige vermogen te worden gebruikt. Je bespaart daardoor dus extra aan energiekosten. Ook kun je met dimbare lampen een extra gezellige sfeer creëren. Hou er rekening mee dat je voor het dimmen van LED verlichting een LED dimmer nodig hebt. Meer weten over het dimmen van verlichting? Lees dan onze blog.

Dimbaar Dimbaar met Wi-Fi

i

Ledvance Smart+ WiFi LED Strip Sun@Home Moodlight Flex 13.5W 850lm - 922-950 Afstembaar Wit | Beste Kleurweergave - IP20 (3)

Lichtkleur (Kelvin) 2200K - 5000K Afstembaar Wit

i

Ledvance Smart+ WiFi LED Strip Sun@Home Moodlight Flex 13.5W 850lm - 922-950 Afstembaar Wit | Beste Kleurweergave - IP20 (4)De kleurcode is een combinatie van de kleurweergave (CRI) en lichtkleur (Kelvin). Het eerste getal is de kleurweergave (1 = zeer slechte kleurweergave, 9 = maximale kleurechtheid). Het tweede en derde cijfer betreft de lichtkleur. Een lamp met kleurcode 830 heeft bijvoorbeeld een goede kleurweergave en straalt een warm wit licht uit (3000K), waar een lamp met de kleurcode 940 een uitstekende CRI heeft en een koel wit licht (4000K) uitstraalt.

Kleurcode 922-950 Afstembaar wit

i

De kleurweergave wordt ook wel Colour Rendering Index (CRI) genoemd en geeft aan in hoeverre een lichtbron kleuren weergeeft, ten opzichte van de werkelijke kleuren in daglicht. Bij producten met een goede (80-89 Ra) of uitstekende (90-99 Ra) kleurweergave zijn er minimale afwijkingen in het kleurenspectrum zichtbaar. Meer weten over de kleurweergave bij verlichting? Lees dan onze blog.

Kleurweergave (Ra) 90-99 - Perfecte kleurweergave

i

De lichtopbrengst (Lumen), geeft weer hoe krachtig het uitgestraalde licht is. Dit is belangrijk om te weten om de juiste sfeer te creëren. 0 tot 400 Lumen is bij uitstek geschikt voor accent- of sfeerverlichting. Een hoger aantal Lumen is, afhankelijk van de grootte van de ruimte, beter geschikt als ondersteunende- of basisverlichting. Heb je plafonds hoger dan 4 meter, dan is een lichtopbrengst van minimaal 8000lm aan te raden indien heldere verliching gewenst is (vb. in werkomgevingen).

Lichtopbrengst (Lumen) 850

i

De Lumen Watt verhouding (lm/W) geeft aan hoe efficiënt een lichtbron omgaat met energie. Hierbij delen we het aantal lumen door het wattage. Hoe hoger het getal, hoe efficiënter een product is qua energieconsumptie. LED verlichting heeft een aanzienlijk hogere lumen/Watt verhouding dan conventionele verlichting.

Lumen Watt Verhouding (Lm/W) 63

i

De gradenbundel geeft informatie over hoe breed het licht wordt uitgestraald. Dit zit tussen de 0 en 360 graden (D). Hoe kleiner de hoek, hoe specifieker de lichtbundel is. Over het algemeen is een smalle gradenbundel perfect voor sfeer- of accentverlichting, terwijl een brede gradenbundel ideaal is om grote oppervlaktes te verlichten.

Gradenbundel (graden) 120

i

Met deze filter kun je jouw zoekopdracht verfijnen door specifieke soorten lichtbronnen te selecteren. Kies uit opties zoals LED-lampen, LED-buizen of LED-spots om de perfecte verlichtingsoplossing voor uw behoeften te vinden.

Type product LED Strips

Afmetingen

i

Waar de lengte van een lichtbron voor staat, is afhankelijk van het type lamp. Bij (LED) TL buizen spreek je letterlijk van de lengte van de buis. De lengte bij een (LED) spot of lamp wijst op de diameter van het breedste stuk van de lichtbron. Dat is vooral goed om te weten indien je te maken hebt met een smal armatuur.

Lengte (mm) 3000
Breedte (mm) 10
Hoogte (mm) 2.8

Downloads

Ledvance Smart+ WiFi LED Strip Sun@Home Moodlight Flex 13.5W 850lm - 922-950 Afstembaar Wit | Beste Kleurweergave - IP20 (5) Productinformatieblad 4058075576117

Ledvance Smart+ WiFi LED Strip Sun@Home Moodlight Flex 13.5W 850lm - 922-950 Afstembaar Wit | Beste Kleurweergave - IP20 (6) Productspecificaties

Beschrijving Ledvance Smart+ WiFi LED Strip Sun@Home Moodlight Flex 13.5W 850lm - 922-950 Afstembaar Wit | Beste Kleurweergave - IP20

120°

Goed om te weten

  • Flexibele lichtoplossing
  • Algemene lichtbron en/of accentverlichting
  • Geniet van de voordelen
  • Benodigde accessoires

Flexibele lichtoplossing

Met deze LED strip kun je iedere ruimte voorzien van het juiste licht. Deze lichtbron kan namelijk ook in hoeken worden geplaatst door het flexibele design van de strip én kan worden ingekort op de aangegeven kniplijnen. Bovendien heb je keuze uit diverse lichtkleuren, die LED strips geschikt maken voor zowel woningen als bedrijven. Hoewel het gebruik van gekleurde LED strips vooral met persoonlijke smaak te maken heeft, worden witte lichttinten specifiek gebruikt voor een bepaald doel. Deze LED strip heeft de lichtkleur 2200K - 5000K Afstembaar Wit. Hier lees je waar welke lichtkleur het best tot zijn recht komt.

Algemene lichtbron en/of accentverlichting

Deze lichtbron kan te allen tijde gebruikt worden als accentverlichting. Of een LED strip ook gebruikt kan worden voor algemene verlichting, hangt af van de lichtopbrengst en de gradenbundel van de lichtbron. Deze 3000mm lichtstrip heeft een licht output van 850 Lumen. Deel je dit aantal Lumen door het aantal meter van de LED strip, dan weet je de lichtopbrengst per meter. LED strips hebben hebben over het algemeen een brede gradenbundel, wat voor de LED strip geen uitzondering is: 120°. Hierdoor kun je het aantal Lumen per meter zien als de hoeveelheid licht per vierkante meter. In deze blog lees je hoeveel licht je nodig hebt voor specifieke ruimtes in woningen en/of bedrijven, en daarmee of deze LED strip voldoende licht uitstraalt om als algemene verlichting te volstaan.

Geniet van de voordelen

Dat LED verlichting zuinig omgaat met energie is tegenwoordig geen verrassing meer. Met deze LED strip draag je dus direct een steentje bij aan het milieu. Daarbij bevat de lichtbron ook geen schadelijke stoffen, waardoor het eenvoudig gerecycled kan worden. Een ander voordeel van deze lichtstrip is dat deze ook vele branduren mee gaat, in dit geval wel 30000 uur! Niet voor niets is deze lichtbron voorzien van 5 jaar all-in garantie.

Benodigde accessoires

Deze LED strip werkt op 220-240V. Wijkt dit af van netstroom (230V), dan heb je een LED driver nodig hebt om de lichtbron goed te laten werken. Bij Lampdirect hebben wij diverse Meanwell LED drivers, die je via deze link kunt bestellen. Heb je een dimbare LED strip, dan heb je daarnaast de mogelijkheid om de lichtbron te dimmen met behulp van een connector en afstandsbediening. LED strips warmen tijdens het verlichten op. Wil je dit voorkomen, dan kun je jouw strips in aluminium profielen plaatsen. Deze behuizingen koelen de lichtbron af, waardoor je extra lang kunt genieten van jouw verlichting.

Ledvance Smart+ WiFi LED Strip Sun@Home Moodlight Flex 13.5W 850lm - 922-950 Afstembaar Wit | Beste Kleurweergave - IP20 (2024)
Top Articles
Document Automation Specialist in , for Davis Wright Tremaine LLP
United States - Privacy Protection
Steve Bannon Issues Warning To Donald Trump
Wyoming Dot Webcams
Best Boxing Gyms Near Me
Grand Rental Station Vinton Va
Harry Potter Magic Awakened best cards tier list – July 2023
Circle L Bassets
Why are you the best candidate for financial advisor position?
Woman Jumps Off Mount Hope Bridge 2022
Strange World Showtimes Near Harkins Metrocenter 12
Milk And Mocha Bear Gifs
Fairwinds Shred Fest 2023
Pokemon Infinite Fusion Good Rod
Sitcoms Online Message Board
Where to Buy Fresh Masa (and Masa Harina) in the U.S.
Corporate Clash Group Tracker
Astried Lizhanda
Asa Morse Farm Photos
636-730-9503
Dawat Restaurant Novi
Craigslist Storage Containers
Review: 'Letters From Iwo Jima' a masterpiece - CNN.com
Journal articles: 'Mark P. Herschede Trust' – Grafiati
Scythe Banned Combos
Craigslist Vt Heavy Equipment - Craigslist Near You
Point After Salon
Milwaukee Nickname Crossword Clue
Sign in to Office - Microsoft Support
Roblox Roguelike
Katie Sigmond - Net Worth 2022, Age, Height, Bio, Family, Career
Most Popular Pub food in Lipetsk, Lipetsk Oblast, Russia
Mula Pelada
Hinterlands Landmarks
15 Best Things to Do in Tulare, CA - Travel Lens
631 West Skyline Parkway, Duluth, MN 55806 | Compass
Marie Anne Thiebaud 2019
Craigslist Free Appliances Near Me
Shs Games 1V1 Lol
Latest News & Breaking News Coverage | Flipboard
8 Common Things That are 7 Centimeters Long | Measuringly
About Baptist Health - Baptist Health
The Spot Barbershop - Coconut Creek Reviews
Sherlock - Streams, Episodenguide und News zur Serie
This Meteorologist Was Wardrobe Shamed, So She Fought Back | Star 101.3 | Marcus & Corey
Jersey Mike's Subs: 16 Facts About The Sandwich Chain - The Daily Meal
Morse Road Bmv Hours
Toothio Login
Perolamartinezts
Car Hire in Romania from £4/day - Search for car rentals on KAYAK
Pamibaby Telegram
Craigslist Boats Rochester
Latest Posts
Article information

Author: Errol Quitzon

Last Updated:

Views: 6223

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Errol Quitzon

Birthday: 1993-04-02

Address: 70604 Haley Lane, Port Weldonside, TN 99233-0942

Phone: +9665282866296

Job: Product Retail Agent

Hobby: Computer programming, Horseback riding, Hooping, Dance, Ice skating, Backpacking, Rafting

Introduction: My name is Errol Quitzon, I am a fair, cute, fancy, clean, attractive, sparkling, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.